Uslovi korišćenja

Pristupanjem sajtu prihvatate dole navedene uslove

Sadržaj sajta

Pod sadržajem se podrazumevan celokupan HTML, CSS i JavaScript kod, kao i grafika. Sajt i njegov celokupan sadržaj vlasništvo su Autora ili kompanija sa kojima je Autor povezan, pri čemu su sva prava zadržana, osim u slučaju da je negde drugačije naznačeno. Vaša upotreba sadržaja koja nije u skladu sa uslovima korišćenja bez pismene saglasnosti vlasnika sadržaja strogo je zabranjena.

Da bi se pratila statistika odigranih igara, zahteva se registracija naloga. Zadržavamo pravo da Vam isti nalog ukinemo bilo kada bez obaveze da se ista akcija obrazloži. Tipični razlozi za gašenje naloga su uvredljivo ponašanje, lažno predstavljanje, pokušaj da se neregularnim načinima dođe do pobede u igrama, i slično.

Vaš nalog pod kojim igrate treba da bude Vaš lično, i ne treba dozvoljavati trećim licima da igraju preko Vašeg naloga, jer ste Vi odgovorni za sve interakcije koje se pod njime odvijaju. Za bilo kakvu štetu prouzrokovanu Vašim propustom da postupate po navedenim pravilima ne snosimo odgovornost.

Lora može takođe ogrančiti pristup Vama, određenoj IP adresi ili skupu IP adresa, bez obaveze za ikakvim obaveštenje ili prethodne najave. Lora neće biti odgovorna Vama, ni bilo kom trećem licu zbog obustavljanja Vašeg pristupa ovom sajtu, ili bilo kojim informacijama ili datotekama, niti će se tražiti da takve informacije ili datoteke Vama učine dostupnim nakon bilo kog takvog obustavljanja.

Tokeni

Iako u samoj igri postoji element sreće, Lora nije igra na sreću jer ne postoji dobitak za pobednika niti nagradni fond. Tokeni koji se troše prilikom igranja se koriste isključivo za pristup sistemu. Cilj igre je zabava.

Igranje svake igre zahteva određen broj tokena. Tokeni se dobijaju svakodnevnim dolaskom na sajt, pozivanjem prijatelja da se učlane ili kupovinom. Sistem ne pravi razliku, svi tokeni su isti bez obzira iz kog izvora su dobijeni. Kada se jednom započne partija, tokeni su potrošeni bespovratno. Odustajanjem u toku igre se tokeni ne vraćaju, čak ni u slučaju da iz nekog razloga partija ne bude odigrana do kraja (usled tehničkih problema ili drugog razloga).

Kupovina tokena je jednokratna usluga. Kada potrošite kupljene tokene, možete ponovo otići na stranicu za kupovinu da kupite još.

Podrška igračima

U slučaju da želite da nas kontaktirate, preporučujemo Vam da koristite opciju KONTAKT unutar same igre jer ćemo na taj način odmah videti koji je Vaš nalog i moći da rešimo problem bez potrebe da prvo utvrdimo da ste Vi vlasnik naloga.

Ako ne možete ili ne želite da nas kontaktirate preko opcije KONTAKT, možete nas kontaktirati preko e-mail adrese: office@guacosoft.com.

Blokada naloga

Lora zadržava pravo da delimično ili potpuno blokira nalog igračima koji vređaju, psuju ili prete administratorima Lore. Rezultat blokade iz ovih razloga je i potpuni gubitak svih tokena na nalogu, uključujući i tokene kupljene za novac.

Linkovi ka sajtovima trećih lica

Sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima. Oni su postavljeni kao pogodnost korisnicima. Lora ne kontroliše, niti je odgovorna za njihov sadržaj i politiku zaštite privatnosti, te se odriče bilo kakve odgovornosti vezane za druge sajtove.

Promena uslova korišćenja

Lora zadržava pravo da bilo kada, bez prethodne najave, promeni uslove korišćenja ažuriranjem ove stranice. Molimo Vas da povremeno posetite ovu stranicu da vidite da li ima nekih promena. Daljim korišćenjem sajta nakon promene uslova ste saglasni da ih prihvatate.